LDD >> # Persondataforordningen >> Tilmelding til BestyrelsesCarePakke

Tilmelding til BestyrelsesCarePakke

Med baggrund i de sager og henvendelser vi har fået fra institutionerne, sammenholdt med de nye krav i.f.m. den kommende Persondataforordning, har vi samlet de ”forsikringstyper”, der vil kunne sikre, at bestyrelserne eller institutionerne IKKE lige pludselig står i en voldsom uoverskuelig økonomisk situation.

Vi har oplevet sager vedrørende bestyrelsesansvar, bl.a. i Hørsholm Kommune omkring en bedragerisag, sager omkring afskedigelser og ansvar hvor juridisk bistand og retssager har været nødvendig, heraf følgende ansættelsesforløb med omkostninger til annoncering, rekrutteringskonsulenter, sikring af persondata mm., og som det nyeste skud på stammen CyberCrime, hvor tyveri af persondata eller hacking af IT, kan risikere at få store økonomiske konsekvenser for ledelser og bestyrelser, som følge af det ledelsesmæssige ansvar.

Vi har derfor i samarbejde med Codan udarbejdet følgende ”forsikringspakke”, der skal sikre både den frivillige bestyrelse og institutionens leder, mod det økonomiske ansvar der vil kunne rettes imod en, som følge af det ledelsesmæssige ansvar man har.

Elementerne og priser for 2018 i pakken udgør:

Af de vedhæftede beskrivelser, kan man se, hvad de enkelte forsikringer dækker.

Med en samlet ”pakke” er såvel bestyrelse som ledelse godt dækket ind, og institutionen vil ikke kunne komme ud for store pludselige retslige, og dermed store økonomiske overraskelser. Men med al forsikring er det jo sådan – man håber aldrig at kommer til at bruge den, men sker der alligevel noget, så er det rigtigt godt at have dem.

 

Om mere information, så kontakt: Andreas Stoklund Holm-Nielsen tlf. 3037 8026, uas@codan.dk
Om Rekrutteringsservice, så kontakt: Johnny Jørgensen tlf. 7196 3499, JOJ@danskedaginstitutioner.dk

TILMELD BESTYRELSESCAREPAKKE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Udskriv siden
Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?