LDD >> Pædagogkurser

Pædagogkurser

Disse færdigheder finder du hos en dygtig pædagog

Hos os i Landsorganisationen Danske Daginstitutioner tilbyder vi at hjælpe med rekrutteringsprocessen, så I kan få de allerbedste medarbejdere og kollegaer til jeres institution. Derfor er det også vigtigt at have for øje, hvilke færdigheder en dygtig pædagog bør besidde. Det er ikke altid lige forudsigeligt, hvilke kompetencer man kan få brug for som pædagog, men helt grundlæggende er det, at man skal være initiativrig, betænksom, opmærksom og ikke mindst, at man kan udnytte sin faglige dømmekraft.

 

Giv jeres pædagoger muligheden for at udvikle sig

Det kan som nævnt være svært at forudsige, hvilke færdigheder man som pædagog bør besidde. Det kan være, at jeres institution har brug for en pædagog med særligt specifikke færdigheder til at arbejde tættere med enkelte børns behov. I kan hjælpe jeres pædagoger med at polere, udvide og maksimere deres færdigheder og fagligheder gennem pædagogkurser, som vi tilbyder gennem vores organisation. Når I videreuddanner jeres egne pædagoger, sørger I samtidigt for at bringe merværdi til de ressourcer, I allerede har.

 

Pædagogkurser giver pædagoger mere selvtillid og gå-på-mod 

Kurserne kan rangere fra alt mellem meget hverdagsnære kurser, hvis færdigheder kan bruges direkte i dagligdagen, til de mere specifikke kurser i fx leg og læring med digitale medier, børns motorik og sansning, der egner sig til de kreative rum med børnene. Ofte oplever pædagogerne, at de efter et endt kursus føler sig bedre udrustede til hverdagen, og at den af denne årsag bliver mere fornøjelig. De giver også en unik mulighed for at skabe en bedre faglig sparring medarbejderne imellem. Det giver også anledning til bedre samspil og samarbejde under større aktiviteter med børnene, hvor det kræver flere af jeres pædagogers indvirken.

 

Alsidige kurser til en alsidig branche

Hold jer opdateret på vores forskellige kurser på vores hjemmeside. Hvis I eksempelvis finder et kursus, der ligger et godt stykke væk fra jeres arbejdsplads, vil I ofte kunne tage kurset online. På den måde er det også noget, som I kan samles om på arbejdspladsen og diskutere med hinanden løbende. Alle kurser har til formål at gøre jeres pædagoger til den bedste version af dem selv.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?