LDD >> HR-konsulenter

HR-konsulenter

Find tiden til det, som I er gode til

Hos Landsorganisationen Danske Daginstitutioner er det vores klare ønske, at I som selvejende institution bruger tiden på det, som I er bedst til. I daginstitutioner – og særligt selvejende som jeres – er der ofte mange bolde i luften på én gang, og vi tilbyder derfor jer at gribe nogle af dem. Som HR-konsulenter kan vi fra vores kontorer på Fyn og i Allerød tilbyde professionel administration, nærværende rådgivning og sparring i forhold til jeres behov.

 

Lad os hjælpe jer til at hjælpe jer selv

Vi ønsker at gøre det nemmere for jer at blive den daginstitution, som I drømmer om at være. De opgaver, som vi kan varetage for jer, vil give jer mere tid til børnene og dermed til at være de pædagoger, ledere og kollegaer, som jeres institution fortjener. Som HR-medarbejdere laver vi HR-strategier, personaleadministration- og jura samt generel rådgivning. I vil bl.a. finde, at vi kan hjælpe jer med:

  • Rekruttering, ansættelse og stillingsopslag
  • Administration af jeres ansatte samt udvikling og koordinering af jobs
  • Kurser til pædagoger og ledere
  • Udvikling af personalehåndboger, politikker og lignende

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål til, hvilke ydelser vi kan tilbyde.

 

Vælg Landsorganisationen Danske Daginstitutioner og oplev forskellen i hverdagen

Det er vigtigt, at I fortsat har oplevelsen af, at jeres institution er jeres egen. Vi fjerner ikke jeres mulighed for selvforvaltning på lokalt plan eller internt i jeres dagligdag. Vi stiller blot vores kompetencer og teknologiske ressourcer til rådighed. Vi ønsker også at hjælpe jer til at sikre den højeste grad af forældreindflydelse, så I kan forvalte endnu flere opgaver lokalt.

 

Vores rekrutteringsproces sikrer de rigtige medarbejdere til jer

Et af de vigtigste elementer i en vellykket daginstitution er uden tvivl pædagogerne, der er børnenes direkte kontakt i forbindelse med hjælp, leg og udvikling. Der vil altid være i risiko i ansættelsesprocessen, fordi man selvfølgelig ønsker at rekruttere de bedste. Overlad det derfor til os at vælge den rigtige professionelle hjælp til jer ved at kontakte os enten på mailadressen ldd@danskedaginstitutioner.dk eller via telefonnummeret 32 95 32 30.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?