LDD >> Lønadministration

Lønadministration

Få hjælp til lønadministration hos Landsorganisationen Danske Daginstitutioner

Hos os I Landsorganisationen Danske Daginstitutioner ønsker vi at være jeres eksterne kollegaer, der har styr på tunge love og regler inden for bl.a. løn og lønadministration. Vi har sørget for at have en bred skare af forskellige, kompetente konsulenter, der står klar til at løfte denne byrde for jeres selvejende daginstitution.

 

Overdrag sikkert jeres administrationsarbejde til os

Vores formål som organisation er at hjælpe jer til at finde tid i hverdagen. Dette kan vi bl.a. gøre ved delvist eller helt at fjerne administrationsbyrden fra jeres skuldre. I vil som institution få tilknyttet jeres egen lønkonsulent, så I nemt kan komme i kontakt med den konsulent, der har kendskab til jeres forhold og institution. Lønkonsulenten kan hjælpe med en bred skare af opgaver såsom:

  • Overførsel af løn, løntilskud og lignende services
  • Afregne AM-bidrag, A-skat, ATP, pensionsbidrag
  • Feriepenge til feriekonto og andre kreditorer
  • Eventuelle gruppelivsforsikringer

I som institution og deraf også jeres medarbejdere vil få adgang til alle detaljerne omkring beregning, fordeling osv. I kan også tage kontakt til jeres personlige lønkonsulent for at få yderligere rådgivning eller for at opklare eventuelle uklarheder.

 

Mærk fordelene ved at outsource jeres lønadministration

Udover at I vil opleve, at I sparer en enorm mængde tid, som I kan bruge på børnene i jeres institution, så vil I også opleve, at det generelt bare er mere effektivt at outsource administrationen til eksperter. Der følger først og fremmest en tryghed ved, at vi som eksperter tager os af det og dermed garanterer en rigtig lønfordeling. I vil både spare penge og ressourcer ved ikke at skulle bygge jeres egen lønafdeling, og der opstår ikke nogen krise, hvis nogen fra afdelingen skulle blive syg. Hos os står flere kyndige konsulenter klar til at påtage sig opgaven for en rum tid, hvis jeres personlige konsulent skulle blive syg.

 

Intet er udeladt: vi sørger for hele lønsystemet samt bogføring

Vores lønadministration inkluderer selvfølgelig indberetning til f.eks. offentlige myndigheder, skat og atp. Hvis I derfor vælger at overdrage hele jeres lønadministration til os, er I garanteret, at intet er udeladt.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?