LDD >> Institutionsadministration

Institutionsadministration

Få mest muligt ud af jeres kollegaers kompetencer

Der er ingen tvivl om, at jeres pædagogpersonale er blevet ansat på baggrund af deres kompetencer og ressourcer som omsorgsgivere og vejledere for jeres børn og unge. Derfor vil I opleve at en overdragelse – helt eller delvist – af jeres institutionsadministration til os, vil resultere i at jeres personale får mere tid til det, som de gode til: at skabe rum og aktiviteter for og med børn. Det er den kløgtigste brug af jeres ressourcer som selvejet institution.

 

Vi er en serviceorganisation med speciale i selvejende daginstitutioner

Landsorganisationen Danske Daginstitutioner er en selvejende serviceorganisation, der ligesom jer fokuserer på børn og unges omsorg og trivsel. Vores opgaver inden for institutionsadministration er skabt med henblik på at gøre private og selvejende institutioner til en vellykket institutionsform ved at give dem muligheden for at udlicitere administrative opgaver. Danmark er det land, der har flest små børn i daginstitutioner, hvorfor det er enormt vigtigt, at vi i fællesskab tilvejebringer institutioner, der har tid og ressourcer til at favne børn og unge og som fordrer deres personlige udvikling og trivsel.

 

Hos os møder du en skare af professionelle konsulenter

Når I har besluttet jer for at overdrage enten hele eller dele af jeres administrationsopgaver til os, vil I møde en lang række af professionelle konsulenter, der kan hjælpe med alt fra løn til HR. Som organisation har vi bestræbt os på at have ekspertise i samtlige administrative opgaver, så vi kan dække ethvert behov, I måtte have til institutionsadministration. Tag kontakt til os i dag og bliv klogere på, hvilke opgaver vi kan varetage for jer.

 

Vi kan være dét, I står og mangler 

Hos os i Landsorganisationen Danske Daginstitutioner er det vigtigt, at I fortsat har en oplevelse af at være jeres egen selvejende institution. I kan derfor betragte os som en ekstra hånd eller et ekstra hoved til håndtering af de tungere administrative opgaver, som I ellers oplever, vejer jer ned i dagligdagen. Vi ønsker at være en naturlig forlængelse af jeres institution, så I kan bruge jeres kompetencer og ressourcer der, hvor de betaler sig bedst.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?