LDD >> Job >> Søges!! – fagligt funderet og hjertevarm pædagog til 30 timer

Søges!! – fagligt funderet og hjertevarm pædagog til 30 timer

Søges!! - fagligt funderet og hjertevarm pædagog til 30 timerMidt på Fyn ligger vores lille perle af en børnehave fyldt af leg og stemmer fra vores dejlige børn og dygtige medarbejdere. Vi har en stor og kuperet legeplads, som vi flittigt benytter igennem dagen og i alt slags vejr.

Vi arbejder med en blandet aldersopdeling på vores stuer for at skabe en harmonisk hverdag, der giver børnene mulighed for at lege på tværs af aldre og gribe dem der, hvor de hver især er i deres udvikling.

Vores børnehus er privat og derfor afhænger vores beståen af de kunder vi har, altså forældre og børn. Det bliver din fornemmeste opgave at møde børnene, hvor de er, at stille tilpassede krav til deres udvikling og give dem den omsorg og støtte det kræver. Hos os skal alle børn have en god dag – hver dag.
Samtidig forventes det også, at du tager initiativ til at hilse på de forældre, du møder i løbet af dagen og at du tør stille krav til dem.

Fordi vi er et privat børnehus, har vi også en stor bevægelsesfrihed for at skabe den børnehave og det børneliv, som vi ønsker og brænder for. Vi er i skrivende stund i gang med de første spadestik til en teaterprofil og har mange visioner for, hvad netop teaterpædagogikken, sammen med den styrkede læreplan, kan gøre for vores børn og deres videre vej i livet.

Vi søger en uddannet pædagog med lyst til teater og leg, som tør at vende tingene på hovedet og at gå ned i børnehøjde – for i den højde er tingene altid lige lidt mere forunderlige.

Den styrkede læreplan vægter tungt i vores hus og vi arbejder struktureret med den igennem året, derfor er det en forudsætning, at du kender til den og gerne har erfaring med den.

Vi ønsker os en kollega, som bidrager til den gode stemning med højt humør og gode faglige indspark. En kollega, som reflekterer over egen og fælles praksis med det mål for øje, at vi sammen udvikler os bedst.

Som en del af vores lille oase, vil du blive mødt af et lille, men stærkt, medarbejderteam, som løfter i flok. Vi har let til latter og vi vægter den gode stemning; både imellem børn, forældre og kollegaer. Hos os har du mulighed for at sætte dit præg på vores praksis, som vi altid har et ønske om at forfine.

Hvis dette lyder som noget for dig, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til leder af Brylle Private Børnehave, Julie Rasted, på tlf.: 5360 7115 / leder@bryllebh.dk.

Vi viser også gerne rundt i vores lille børnehave; Tobovej 43A, 5690 Tommerup.

Arbejdstiden vil ligge i vores åbningstid kl. 06:00 til vi lukker kl. 16:45 og dine vagter vil blive lagt så det tilgodeser både dig, kollegaer og huset.

Løn er efter gældende overenskomst med BUPL.

Samtaler vil blive afholdt løbende og vi ansætter, når vi har fundet den rette, så tøv ikke med at sende os din ansøgning, CV, uddannelsespapirer, udtalelser mv. på nedenstående knap.

Brylle Private Børnehave er medlem af LDD – Landsorganisationen Danske Daginstitutioner der assisterer os med dette opslag.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?