LDD >> Job >> Gør en forskel som behandler hos Projekt Menneske!

Gør en forskel som behandler hos Projekt Menneske!

Gør en forskel som behandler hos Projekt Menneske!Projekt Menneske søger en engageret behandler til at styrke vores rusmiddelbehandling i arresthuse og fængsler på Midt- og Vestsjælland.

P.t. søges en behandler til at varetage rusmiddelbehandlingen i Næstved Arrest med 2 dage om ugen og 2 dage i Slagelse Arrest. Derudover vil du 1 dag om ugen skulle indgå i Projekt Menneskes døgnbehandlingsafdelinger i Jyderup Fængsel.

Hvis du synes, at det kunne være spændende med flere arbejdspladser, stor selvstændighed i opgavevaretagelsen, og er du en erfaren rusmiddelbehandler med relevant uddannelse (socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske, eller tilsvarende uddannelse), så send os din ansøgning.

Om Projekt Menneske:

Projekt Menneske er en selvejende organisation, der tilbyder rusmiddelbehandling inden for Kriminalforsorgen. Vi arbejder ud fra en italiensk behandlingsfilosofi baseret på Ce.I.S. i Rom, med fokus på ansvar og respekt for individet. Vores tilbud henvender sig til indsatte med brug af rusmidler, der ønsker en forandring i forhold til deres forbrug. Behandlingen omfatter gruppebehandling, sociale aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Din profil:

  • Erfaring med og interesse for rusmiddelbehandling
  • Kendskab til de behandlingsmetoder Projekt Menneske anvender (kognitiv terapi, MI, modeller for forandring).
  • Dygtig til at skabe kontakt og relationer med mennesker i vanskelige situationer.
  • Trives med fleksibilitet og er omstillingsparat, da arbejdet foregår på flere arbejdspladser.
  • Har gode tværfaglige samarbejdsevner

Vi tilbyder:

  • En organisation og arbejdsplads med fokus på at skabe værdi for deltagerne i behandlingen.
  • En arbejdsplads, hvor vi vægter medarbejdernes trivsel og faglige udvikling højt
  • Engagerede, kompetente og erfarne kollegaer.
  • Udstrakt ansvar og kompetence med mulighed for indflydelse i tilrettelæggelsen af arbejdet.
  • Grundig introduktion, faglig supervision og kollegial sparring samt internt og eksternt undervisning.

Yderligere oplysninger:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionschef Malene Stampe på tlf. 21 69 49 43 eller souschef Charlotte Andersen på tlf. 61 38 18 98.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen kan tilrettelægges efter dit ønske med minimum 28 timer ugentligt efter aftale, Arbejdet foregår fortrinsvis på hverdage i tidsrummet kl. 8.00-15.30. Der er mulighed for at indgå i en vagtordning med ca. 1 månedlig aftenvagt til kl. 20.00 samt en månedlig lørdagsvagt fra kl. 9-14.

Grundlønnen svarer til løntrin 34 i overenskomstaftalen mellem Kommunernes Landsforening og SL, med individuel indplacering efter erfaring og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning, CV og relevante uddannelsespapirer via knappen ’Ansøg’.

Ansøgningsfristen er 5. august 2024 kl. 12.00. Vi holder løbende ansættelsessamtaler og senest d. 13. august 2024, og ansætter inden fristens udløbhvis vi finder det rigtige match i en af disse samtaler. Såfremt du ikke har modtaget en indkaldelse til samtale seneste mandag d. 12.8.2024, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?