LDD >> Job >> Er du vores nye leder?

Er du vores nye leder?

Er du vores nye leder?Vi søger en leder til en fuldtidsstilling i Smedegårdens Børnehus, med ansættelse fra d. 1. oktober 2024 eller hurtigst muligt.

I Smedegården har vi plads til ca. 100 børn fordelt på to huse. Hvert hus består af en vuggestue, mellemstue og en børnehave. Du kommer til at have et eksternt samarbejde med Fredensborg Kommune på grundlag af vores driftsoverenskomst, samtidig kommer du til at indgå i et ledelsesnetværk, bestående at ledere fra andre selvejende daginstitutioner i nærområdet. Internt vil du skulle samarbejde tæt med vores forældrebestyrelse.

Hvem er Smedegårdens Børnehus – rammer og muligheder hos os

Kerneværdierne i Smedegården er omsorg, tryghed, trivsel, sundhed og udvikling for det enkelte barn i et fællesskab. Vi har engagerede og nærværende medarbejdere, der hver dag yder deres bedste for at kunne efterleve kerneværdierne. Vi er en institution i stor udvikling, hvor vi har fokus på at styrke det pædagogiske samarbejdet mellem de to huse og få dannet børnerelationer på tværs.

Smedegården er placeret i det gamle Nivå, hvilket betyder, at vi er tæt på både vand og skov, samt at vi har kort til offentlig transport. Vi prioriterer at bruge nærområdet og tager derfor ofte på spændende udflugter.

Ud over det personale, der arbejder direkte med børnene, så har vi i smedegården to dygtige køkkenmedarbejdere, som tilbereder frokostordning til alle børn samt bager brød til formiddag og eftermiddagsfrugt.

Vi lægger vægt på at skabe et godt og tæt forældresamarbejde, både pædagog-til-forælder, og forældre-til-forældre. Vi arrangerer flere fast tilbagevendende begivenheder, f.eks. sommerfest, far/barn campingtur, ”Bedste-blomster-dag og juleklip. Vi forsøger også så vidt muligt én gang om året at invitere en anerkendt fagperson, der på generalforsamlingen kan give os alle – både forældre og personale – et inspirerende oplæg. På den måde forsøger vi at inspirere til et fælles sprog, som kan deles af forældre og personale.

Vi er en institution med mange fælles traditioner på tværs af husene. Men nogle traditioner har små nuancer, så de passes ind til det enkelte hus.

Vi vægter, det daglige forældresamarbejde meget højt og prioriterer en årlig snak om det enkelte barns udvikling.

Vores tanker om dig

  • Du har en lederuddannelse eller er parat til at tage den
  • Du har en tydelig anerkendende tilgang til børn, forældre og personale
  • Du arbejder hver dag for, at den pædagogiske retning bliver implementeret i praksis
  • Du er en god sparringspartner for medarbejderne og kan bistå dem i deres personlige og faglige udvikling
  • Du er en synlig leder med en anerkendende, lyttende og nærværende tilgang til personale, børn og forældre
  • Du er uddannet pædagog, men har erfaring med ledelse og administrative opgaver
  • Du har erfaring med at samarbejde med en bestyrelse
  • Du arbejder strategisk i forhold til, hvad der vil gavne institutionen på sigt
  • Du har blik for, at kulturen i vores to huse ikke er ens (selvom de ligger på samme matrikel og deler medarbejdere), og at husene både skal kunne bevare deres kulturelle forskelle og samtidig stå på et fælles fundament
  • Du ser det som en selvfølge at give et nap med på stuerne, hvis der er behov for det

Du kommer med din egen personlighed og mix af kompetencer. Du kommer til at sætte den ledelsesmæssige retning for Smedegårdens Børnehus – det glæder vi os til. Det står dog højt på vores ønskeliste, at du vil videreføre den hjertevarme glæde ved at være sammen med børnene.

Hvis du har spørgsmål om stillingen bedes du kontakte bestyrelsesformand Lene Jørgensen på tlf. 22 47 71 34. Hvis du har spørgsmål om hverdagen i Smedegården eller ønsker en rundvisning i institutionen forud for ansøgning bedes du kontakte pædagog Annegrete Christensen på tlf. 20 89 79 57.

Hvis du har lyst til at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning til joj@LDD.dk. Du bedes vedhæfte alle relevante bilag herunder dine eksamensbeviser, CV og eventuelle udtalelser.

Din ansøgning skal være os i hænde inden den 27. juli 2024. Til samtalen vil du møde to bestyrelsesmedlemmer (Lene og Martin/Liza) samt to medarbejderrepræsentanter (Annegrete og Susanne). Samtalerne vil foregå̊ i uge 33. Tiltrædelse den 1. oktober eller hurtigst muligt.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og med godkendelse af Fredensborg Kommune.

Du kan læse mere om vores fantastiske institution på vores hjemmeside.

For at ansøge til dette job send dine informationer til joj@ldd.dk

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?