LDD >> # Kurser og temadage >> Støj i Arbejdsmiljøet – Opfølgende arbejdsmiljøkursus

Støj i Arbejdsmiljøet – Opfølgende arbejdsmiljøkursus

For ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i private institutioner med overenskomst med LDD, DLO, Børneringen, FOBU, Accountor Institutionsservice A/S, SPIA og FDDB.

Hvornår: 28. – 29. april 2022

Hvor: Hornstrup Kursuscenter, Kirkebyvej 33, 7100 Vejle

Vi opfordrer til, at man deltager flere fra samme arbejdsplads, da programmet også planlægger med, at man arbejder med udgangspunkt i egen institution.

Kurset afvikles som internatkursus på Hornstrup Kursuscenter fra kl. 10 den 28. april og slutter kl. 13 med frokost den 29. april 2022.

Hvornår bliver lyd til støj? Hvordan reagerer vi forskelligt på sanseindtryk – og hvad med den psykosociale støj? Hvordan skaber vi sammenhæng i det daglige arbejdsmiljø med systematik og vedligeholdelse for øje? Hvilken type af ”støj” er et vilkår i den pædagogiske praksis, og hvilken type af ”støj” kan der arbejdes med?

Vi skal blandt andet inspireres af oplæg fra Charlotte Andersen fra Sanseprofilen som ved en masse om, hvordan vi bearbejder sanseindtryk, og Per Møberg Nielsen, som har været involveret i forskellige forskningsprojekter om støjbekæmpelse særligt på skoler og i børnehaver.

Kursets 1½ dage afvikles med en blanding af oplæg, gruppearbejde – både på tværs af de forskellige roller og i institutionsgrupper.

Kurset koster 3150 kr. pr. deltager og tilmelding er bindende.

Frist for tilmelding er mandag 28. februar 2022 (Dog med mulighed for forlængelse).
Hurtigst muligt efter udløbet af tilmeldingsfristen vil du få besked, om du er tilmeldt kurset.

Tilmelding kan foretages via dette link: Støj i Arbejdsmiljøet – BUPL

Udskriv siden
Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?