LDD >> Job >> Uddannet pædagog, søges til vores 39 skønne børn

Uddannet pædagog, søges til vores 39 skønne børn

Uddannet pædagog, søges til vores 39 skønne børnSkattekisten er en lille privat børnehave med børn i alderen 3 – 6 år. Skattekisten ligger i Hvidovre på Vestegnen. Vi har de hyggeligste rammer både indenfor og udenfor. Hos os er der altid plads og tid til en hyggestund i vores grønne sofa med højtlæsning og røverhistorier. Vi har ligeledes eget kreaværksted, hvor der klippes, klistres og males – et sted, hvor kreativiteten får frie tøjler.

Vi har et stort drivhus med de bedste tomater og en skøn legeplads, hvor frugttræer og buske blomstrer om foråret og giver os frugt om efteråret. Vi følger med i årets gang og holder øje med det hele samtidig med, at der drønes rundt på løbecykler og bages de lækreste kager i sandkassen.

I huset vægter vi nærvær, inklusion og anerkendelse højt, og har det som pejlemærker i vores pædagogik, så vi sammen skaber rammen for det gode børneliv.

Vi har god energi og planlægger ugen sammen ud fra Ny styrket læreplan og vores årshjul, men der er også dage, hvor vi finder på noget spontant og suser ud i det blå. Vi tager på ture i vores skønne lokalmiljø og tror på, at der er utallige oplevelser og eventyr overalt, når bare man kigger efter det.

Til at hjælpe vores team på fem fastansatte med ovenstående søger vi nu en ny kollega… – måske er det dig?!

Så er du:

  • Uddannet pædagog (et krav)
  • Ikke bange for at være udendørs – i al slags vejr (vi har seje flyverdragter- også til dig)
  • Klar til at sætte dig selv i spil i medinddragelsen af husets børn
  • Fuld af god energi og har lyst til aktivt og med godt humør at være med til at forme en tryg og dejlig hverdag for store og små.

Så skal du sende os din ansøgning senest d. 15. oktober 2023. Vi holder jobsamtaler mandag d. 23. oktober 2023

Stillingen ønskes besat pr. 1. december eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 30 timer, og du vil indgå i vagtplanen med skiftende arbejdstider i vores åbningstid, som er 06:45 – 17:00 mandag til torsdag og til 16:00 fredag.

Løn er i flg. overenskomst med BUPL.

Sammen med din ansøgning bedes du vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Søg jobbet via knappen “Ansøg stillingen”.

Skattekisten er organiseret under Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD, der hjælper os med ansøgninger mv.

Ønsker du at besøge Skattekisten, inden du søger jobbet, eller har du spørgsmål, kan du kontakte leder Anette Just Skyte på tlf.: 2482 5306.

Du kan læse mere om Skattekisten på vores hjemmeside: www.pb-skattekisten.dk

To apply for this job please visit www.ofir.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?