LDD >> Job >> Souschef eller pædagog vi har plads til jer begge to

Souschef eller pædagog vi har plads til jer begge to

Souschef eller pædagog vi har plads til jer begge toVi søger en souschef, der har lyst til at være en del af ledelsen og have særligt fokus på vores pædagogik i dagligdagen.

Vi søger også en pædagog, der vil være ansvarlig for stuens planlægning og børnenes trivsel.

Vores børnehave er centralt beliggende i Hørsholm for enden af en villavej tæt på stisystemer og i et naturskønt område. Vi har 3 børnehavegrupper med plads til 65 børn i alderen 3-6 år. Personalet består af 11 dygtige medarbejdere – både kvinder og mænd, unge som ældre.

Har du lyst til at være med til at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, kan vi tilbyde en pædagog- eller souschefstilling på ml. 31-37 timer gerne med start 1. november.

For souschefstillingen gælder, at vi søger:

En pædagog der har lyst til at indgå i et ledelsesteam med lederen, og som også er pædagog på en stue. Som privat institution har vi et ledelsesteam bestående af leder og souschef, der i tæt samarbejde med bestyrelsen varetager ledelsen af børnehaven med administrativ service fra Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD. Du har lyst til at sparre med lederen om de overordnede rammer for driften og pædagogikken. Du vil gerne påtage dig et ekstra ansvar for at vores fælles pædagogik leves ud i dagligdagen, og du kan skabe struktur over dagens aktiviteter. Du kan lide at være en del af et team men også selvstændigt påtage dig administrative opgaver.

For pædagogstillingen gælder at vi søger:

En pædagog, der kan indgå i vores faste pædagogiske aktiviteter, men som også kan bidrage med nye ideer og indsigt. Du skal kunne lide at være igangsætter og guide børnene igennem dagen både på rolige men også mere hektiske dage. Du elsker alsidigheden i jobbet, vandplasken på legepladsen, rim og remser, rytmik, perleplader, fodbold, et plaster på knæet og omsorg, en kollega der vil sparre, et grin i kaffepausen, dialog med forældre og de mange børn og voksne, du har din hverdag med.

Du er uddannet pædagog og stolt af din faglighed og den måde, du kan gøre en positiv forskel for de børn, du indgår i relation med. Dine kolleger ser du som dine faglige sparringspartnere. I vender udfordringer og succeser og sammen planlægger I hverdagen i børnehaven.

Vi vil gerne invitere dig på besøg, inden du søger. Send en mail til leder Susie Bjørneboe via ledelsen@ahornhuset.dk eller ring på 4586 4206 for nærmere aftale. Vores adresse er Ahornvej 50C, Hørsholm.

Her er lidt om os: 

Sammen med børn, forældre og en samarbejdsvillig bestyrelse udgør vi fællesskabet Ahornhuset. Vi bor i et dejligt hus med en stor legeplads og gode udearealer, der giver børn og voksne gode udfoldelsesmuligheder for alsidig leg og aktiviteter.

Vi er tæt på naturen og har stor fokus på udelivet. Vi har desuden vores egen madmor, som laver dejlig mad til hele huset.

Som pædagog i Ahornhuset er du tilknyttet et stueteam, der samarbejder og planlægger med hele personalestaben om pædagogik, struktur og aktiviteter. Vi arbejder ud fra en årsrytme, der er baseret på et alsidigt fundament af aktiviteter og traditioner. Vi arbejder ofte på tværs af stuerne i aldersopdelte grupper. Legen vægtes højt, og vi ønsker, at bevægelse, natur og sang skal være en vigtig del af vores hverdag.

Vi lægger stor vægt på et godt forældresamarbejde og har fokus på at have et konstruktivt samarbejde med forældrene omkring det enkelte barns udvikling.

For løbende at udvikle os afholder vi to årlige personalekompetencedage, hvor børnehaven har lukket. Efter et års ansættelse kan vi tilbyde en sundhedsforsikring, og der er mulighed for at tilkøbe frokostordning.

Vi forventer at du:

  • Har en anerkendende og relationel tilgang i dit arbejde med børn, forældre og kollegaer.
  • Møder børn, forældre og kollegaer åbent, konstruktivt og positivt.
  • Er fagligt velfunderet og vægter et loyalt og konstruktivt samarbejde.
  • Kan tage selvstændige initiativer og agere i en travl og til tider uforudsigelig hverdag.
  • Kan inspirere og være med til at videreudvikle Ahornhuset
  • Er engageret, stabil og tager det gode humør med om morgenen.
  • Kan lide at være aktiv såvel inde som ude.

Gå ind på www.ahornhuset.dk hvor du kan se en kort film om vores børnehave og læse mere om vores hus og pædagogik.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder Susie Bjørneboe på telefon 45864206 eller skriv til ledelsen@ahornhuset.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Landsforeningen Danske Daginstitutioner og BUPL.

I forbindelse med ansøgning skal følgende dokumenter uploades:

  • Ansøgning
  • Eksamensbevis gældende for pædagogstillingen
  • CV

Vi indhenter straffeattest og børneattest som led i ansættelsesproceduren.

Ansøgningsfristen er d. 8. oktober 2023, men vi holder løbende ansættelsessamtaler. Søg stillingen via knappen “Ansøg dette job”.

To apply for this job please visit www.ofir.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?