LDD >> Job >> Pædagogisk personale til nybyggede institution Børnehuset Sjællandsbroen

Pædagogisk personale til nybyggede institution Børnehuset Sjællandsbroen

Pædagogisk personale til nybyggede institution Børnehuset SjællandsbroenPædagogisk personale søges til den helt nybyggede selvejende daginstitution Børnehuset Sjællandsbroen

Vil du være med til at skabe alletiders bedste børnehus, og drives du af udvikling, så kom og vær med fra starten af nyåbnet daginstitution Børnehuset Sjællandsbroen, hvor du kan være med til at give institutionen sjæl og retning.

Vi søger lige nu pædagogisk personale på 32-37 t/u. Så er du uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller har du god erfaring med arbejdet som medhjælper, så er det dig vi skal bruge. Vi søger i alt 10 nye kollegaer, men med 114 børn fordelt på 7 stuer er det forventeligt, at der på sigt skal være omkring 30 ansatte.

Hvem er vi?

I det store – og endnu ikke helt færdige – nybyggede, stemningsfyldte boligområde Kanalbyen Sluseholmen i København SV åbner i foråret 2024 en stor selvejende daginstitution med driftsoverenskomst med København Kommune.

Børnehuset ved Sjællandsbroen indeholder 4 vuggestuegrupper á 12 børn og 3 børnehavegrupper á 22 børn og byder også på et stort produktionskøkken, pædagogisk køkken, lækre fællesarealer, gode personalefaciliteter, fantastisk legeplads – og udsigt til indsejlingen til Københavns kanaler samt grønne områder.

Børnehuset Sjællandsbroen er planlagt til at slå dørene op senest 1. april 2024, men inden det spritnye hus kan modtage en masse skønne børn og forældre skal der sættes et helt nyt team af medarbejdere til alle fagområder i huset.

Børnehuset Sjællandsbroen kommer til at tage afsæt i Krop – Sanser – Bevægelse.

Der vil være et målrettet fokus på at alle børn skal lære at:

 • Kende egen krop, udvikle en kropsbevidsthed og motiveres til at bruge kroppen.
 • Udvikle balance, bevægelighed og udholdenhed i forhold til brugen af kroppen.
 • Bruge sanserne (lugte, føle, smage, høre, se).
 • Føle kropsglæde, mærke og efterleve kroppens behov.
 • Indgå i kropslige aktiviteter med andre børn i leg og fællesskaber.

Børnehuset Sjællandsbroen er administreret af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD), der ligeledes står for ansættelserne. Det betyder, at du både skal være rettet mod et samarbejde med LDD og med Københavns Kommune om at give det bedste dagtilbud til byens borgere.

Hvis du kan genkende dig selv i nedenstående, så tøv ikke med at søge en stilling hos os:

 • Du har en pædagogisk uddannelse, du er pædagogisk assistent eller har god erfaring som medhjælper.
 • Du har lyst til at arbejde målrettet med Børnehuset Sjællandsbroens profil.
 • Du er ansvarligt og fleksibel – Vi har brug for medarbejdere der tør tage fat, og ved hvad det kræves, når et nyt hus skal have en god begyndelse.
 • Du har lyst til at udvikle dig og er ikke bange for at prøve noget nyt.
 • Du trives ved at arbejde selvstændig og kan lide at skabe egne rammer.
 • Du har let til smil og kan grine i hverdagen.

Det praktiske:

Børnehuset Sjællandsbroen ligger på Sluseholmen 6, 2450 Kbh. SV, tæt på tog og bus. Her er aflåst cykelparkering og vi kan tilbyde 4 pladser i parkeringskælder uden egenbetaling. Desuden tilbydes lækre omklædnings- og badefaciliteter.

Ansættelsen er pr. 1. marts 2024 eller snarest derefter. Ansættelsen sker ud fra gældende faglige overenskomst. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Sammen med din ansøgning skal du vedhæfte dit CV, uddannelsesbeviser, evt. kursusbeviser og udtalelser.

Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til Projektkoordinator og faglig konsulent i LDD Nana Nyhuus, tlf. 3020 9627.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?