LDD >> Job >> Pædagog søges!!

Pædagog søges!!

Pædagog søges!!Pædagog, gerne nyuddannet men det er ingen betingelse, søges til vores vuggestue afdeling med tiltrædelse 1.juni eller snarest derefter, vi venter gerne på den rigtige. Stillingen er på 34-37 timer.

Natur- og udeliv skaber rammerne for den særlige stemning
I Stauninggården emmer den daglige gang af en helt særlig stemning, hvor trivsel for både børn og voksne er i fokus. Vi giver plads til, at både voksne og børn kan gøre det, som de er gode til. Vi har særligt fokus på at følge barnets spor og gribe det der vækker interesse her og nu. Vi prioriterer blandt andet tiden i garderoben og stemningen omkring måltidet højt.

Hvad kan vi tilbyde
Hos os får du tre erfarne kollegaer på stuen, der sørger for at sætte dig godt ind i det pædagogiske arbejde og rutinerne i vores vuggestue. Vi har 13 skønne børn i alderen 10 mdr. til 3 år på hver af de 2 vuggestue stuer. Vi har endvidere 4 børnehavestuer også med 13 børn på hver.

Som vores nye kollega vil du opleve, at vi samarbejder professionelt om at udvikle praksis til gavn for børnene. Du får stor indflydelse på din egen opgave og god mulighed for udvikling.

Du bliver en del af et hus, hvor vi prioriterer forældresamarbejdet meget højt, og vi har en engageret og deltagende forældregruppe. Du er en vigtig del af et konstruktivt og tæt samarbejde, og du skal tage et medansvar for nærværende og god forældrekontakt.

Hos os er personalets trivsel vigtig, da vi tror på at det er forudsætningen for at børnene har det godt. Vi vægter personale pleje højt og har sundhedsforsikring, julegave, personalesommerfest og meget mere.

Vores forventninger til dig
Du skal være uddannet pædagog, og så skal du have lyst til at arbejde med børn i vuggestuealderen.

For at passe godt ind hos os, er det vigtigt, at du tager et medansvar for vores fælles arbejde og sætter dig selv i spil. Vi tror nemlig på, at hvis du beskæftiger dig med det, du brænder for så smitter det af på indsatsen i arbejdet med børnene.

Vi søger en uddannet kollega som kan tilføre noget til huset. Vores særlige fokus er natur og udeliv, som vi alle har ansvaret for at udvikle. Du behøver ikke have en særlig viden om naturen men er du nysgerrig og har lyst til at lære, så har vi rammerne.

Vigtigst af alt forventer vi, at du brænder for børnene og pædagogik – og at du har noget at byde ind med.

Ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for private institutioner indgået mellem BUPL og LDD. Som nyuddannet starter du 2 løntrin højere på privat overenskomst end på kommunal overenskomst, samt har en 2 løntrins stigning hvert andet år de første 8 år.

Ansøgning
Er du uddannet pædagog ser vi frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV. Ansøgningen bedes fremsendt på mail til info@stauninggaarden.dk senest fredag d.14.april 2023 kl. 12.00.

Samtaler påtænkes afholdt i uge 16 og 17.

Ønsker du at høre mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte

Leder Birgitte Hakmann Jensen på tlf.:30721713

For at ansøge til dette job send dine informationer til info@stauninggaarden.dk

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?