LDD >> Job >> Leder til spændende Børnehave og Vuggestue

Leder til spændende Børnehave og Vuggestue

Leder til spændende Børnehave og VuggestueDa vores leder gennem 10 år går på efterløn, søger Dalum Private Børnehave og Vuggestue en ny leder pr. 1. juni 2023 på fuld tid. Så har du dine pædagogiske kompetencer på plads, brænder du for god ledelse og ønsker et tæt samarbejde med dygtige kollegaer og engagerede forældre, så er det måske dig, vi søger.

Vi er en privat børnehave med ca. 48 børn samt en vuggestue med 12 børn. Institutionen har 13 ansatte fordelt på 7 pædagoger, 1 pædagogisk assistent, 3 medhjælpere og 2 flexjobbere.

Vi er en dynamisk institution, som bygger på en fleksibel struktur og et solidt fundament af engagerede medarbejdere, der har fokus på individet for styrkelse af fællesskabet.

I huset har vi fokus på det gode børneliv, og vi vægter at give børnene en dagligdag, hvor leg, fantasi og kreativ udfoldelse er i fokus. Vi har en velfungerende struktur med en dynamisk ugeplan med fordeling af børnene i mindre grupper, f.eks. kunst-, læse-, relations-, sprog- og musikgruppe, som tager højde for børnenes aktuelle behov og trivsel. Vi bygger nære relationer og venskaber børnene imellem, og vi sætter omsorg, nærvær og tryghed i højsædet. Børnehaven er ikke opdelt i stuer, men den er funktionsopdelt således, at børnene kan fordele sig i huset efter aktuelle ønsker.

Det er forventeligt, at lederen indgår i det daglige arbejde og har faste børnetimer. Vi forventer, at lederen viser vejen pædagogisk og er en god sparringspartner i børnetimerne.

Institutionen har en sund økonomi, og det forventes, at lederen har sans for økonomi og kan foretage prioriteringer. Budget og regnskab udarbejdes i samarbejde med Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD og gennemgås med bestyrelsen.

Vi ser gerne, at du:

 • Har en pædagogisk uddannelse (et krav)
 • Kan indgå som en samlende og synlig leder
 • Er konstruktiv og objektiv, og er bevidst om lederrollen
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Er en struktureret koordinator med overblik over hverdagen
 • Har lyst til at være et synligt ansigt for både forældre og børn
 • Er med til at give børnene en tryg, sjov og udviklende dagligdag
 • Er empatisk og har blik for den enkelte ansatte

Vi tilbyder dig:

 • En åben og engageret gruppe af ansatte
 • En erfaren stedfortræder, der er klar til at fortsætte det gode samarbejde med lederen
 • Et hjertevarmt hus med godt sammenhold
 • Et hus, der værner om vores gode traditioner
 • En engageret bestyrelse og forældregruppe

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte stedfortræder Louise Knudsen på telefonnummer 66 15 29 61. Her kan du også aftale et eventuelt besøg i huset.

Ansøgningsfristen er 27. februar og samtaler afholdes i uge 10 og 11/løbende.

Sammen med din motiverede ansøgning, som du kan uploade via nedenstående knap, beder vi dig vedhæfte CV, uddannelses- og kursuspapirer, udtalelser m.m.

Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD assisterer os med ansættelsen af vores nye leder.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?