LDD >> Job >> Køkkenassistent søges til helt nyt lækkert køkken i Børnehuset Sjællandsbroen

Køkkenassistent søges til helt nyt lækkert køkken i Børnehuset Sjællandsbroen

Køkkenassistent søges til helt nyt lækkert køkken i Børnehuset SjællandsbroenKøkkenassistent på 25-32 timer søges med ansættelse fra 1. april 2024 eller før til den helt nybyggede daginstitution Børnehuset Sjællandsbroen

Har du lyst til at starte et helt nyt køkken op i vores nybyggede dagtilbud, så er det nu du skal slå til.

Hvem er vi?

Børnehuset ved Sjællandsbroen indeholder 4 vuggestuegrupper á 12 børn og 3 børnehavegrupper á 22 børn. Børnehuset ved Sjællandsbroen byder også på et stort produktionskøkken, pædagogisk køkken, lækre fællesarealer, gode personalefaciliteter, fantastisk legeplads – og udsigt til indsejlingen til Københavns kanaler samt grønne områder.

Børnehuset ved Sjællandsbroen er planlagt til at slå dørene op 1. marts 2024, men inden det spritnye hus kan modtage en masse skønne børn og forældre skal der sættes et helt nyt team af medarbejdere til alle fagområder i huset.

Vores profil bliver blandt andet at arbejde med børnenes sanser – Det gode måltid taler til sanserne. Vi forventer derfor, at du tænker børnene og børneperspektivet ind i din produktion. Hvis du udover dette kan genkende dig i nedenstående:

 • Har du viden om og praktisk erfaring med at lave mad til både børnehave- og vuggestuebørn?
 • Kan du arbejde selvstændigt og trives med ansvar?
 • Kan du lave mad der smager, så englene synger, er du økologisk bevidst og kan du li’ børn og samarbejdet omkring deres kost? –

… Så er du måske vores kommende køkkenassistent!

Vi søger en køkkenassistent med et positivt livssyn. Den imødekommende, åbne og nysgerrige medarbejder er en kvalitet, som vi sætter stor pris på hos os.

Desuden skal du have godt overblik og kan arbejde professionelt omkring kost til målgruppen. Det er vores filosofi, at det er gennem samarbejde, vi skaber de bedste resultater for børns trivsel. Dette gælder også for kosten. Du skal have lyst til at arbejde for, at Sanglærkerne bevarer sit økologiske sølvmærke.

Vi forventer, at du har et hygiejnebevis og at du kan arbejde med egenkontrol. Desuden forventer vi, at du er i stand til at benytte dig af IT til bestilling af varer, samt at du kan planlægge og sammensætte en sund og ernæringsrigtig menuplan.

Så passer følgende beskrivelse på dig:

 • Jeg evner og trives i at arbejde selvstændigt.
 • Jeg har IT-kendskab, da varebestilling foregå elektronisk.
 • Jeg har kendskab til fødevarekontrol og lovgivning på det område.
 • Jeg er god til at planlægge, da der også skal være mad de dage jeg ikke er i institutionen.
 • Jeg har hygiejnebevis.

Så tilbyder vi:

 • Gode kollegaer.
 • Stor frihed til at tilrettelægge din dagligdag.
 • Nyt lækkert produktionskøkken.

Børnehuset Sjællandsbroen ligger på Sluseholmen 6, 2450 Kbh. SV, tæt på tog og bus. Her er aflåst cykelparkering og vi kan tilbyde 4 pladser i parkeringskælder uden egenbetaling. Desuden tilbydes lækre omklædnings- og badefaciliteter.

Ansættelsen er pr. 1. april 2024 eller måske tidligere. Ansættelsen sker ud fra gældende faglige overenskomst. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Sammen med din ansøgning skal du vedhæfte dit CV, uddannelsesbeviser, evt. kursusbeviser og udtalelser.

Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til Projektkoordinator og faglig konsulent i LDD Nana Nyhuus, tlf. 3020 9627.

Der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest.

Løn efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?