LDD >> Job >> 2 spændende pædagogstillinger ledige!

2 spændende pædagogstillinger ledige!

2 spændende pædagogstillinger ledige!Vi søger 2 legende, inspirerende, igangsættende, nærværende, naturinteresserede og også gerne lidt fjollede pædagoger 30-37 timer snarest til vores børnehave og vuggestue.

”Som ny tilkommen i Fuglevænget blev jeg mødt af en højt ønsket åben og flad ledelsesstruktur, hvor man bliver set og hørt. Det er en fantastisk arbejdsplads med fagligt velfunderede og yderst engagerede kollegaer. Her hedder det ikke ”vi plejer”, men nærmere ”fedt, at du kommer med nye ideer – lad os afprøve det”. Charlotte, pædagog ansat i vuggestuen

Vi ønsker, at du mestrer læring til børn på en spændende, nysgerrig, innovativ og udforskende måde og at du har interesse for naturen. Vi tilbyder et arbejdsmiljø med høj trivsel og en praksis i Pippis ånd – ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg helt sikkert”. Vi leger os til læring i et projektperspektiv og med naturen som fast følgesvend. Vores hus er præget af tillid, ansvarlighed, psykologisk tryghed, refleksion og ærlighed på den fede måde.

”Som pædagog i Fuglevænget oplever jeg, at vi har en dynamisk hverdag, hvor der er kort fra tanke til handling, og mulighederne er mange. Man kan skabe sin egen hverdag, og der er rig mulighed for at tænke selv. Der er omsorgsfulde kollegaer og ledelse, og der er en tillidsfuld tilgang. Jeg har valgt helt rigtigt”. Leah pædagog i børnehaven

Friluftsinstitutionen Fuglevænget er en selvejende institution i Køge. Vi er en stor institution med over 100 børn, men man mærker det ikke grundet vores fysiske placering. Vi ligger nær skov, strand og by, hvilket giver os et spændende nærområde, som vi bruger meget. Vores primære mål er at udvikle modige børn med livsglæde, der kender deres værdi og dermed rummer et godt selvværd. Hos os må man klatre i vindueskarm, træer, bruge bord og stole til leg og læring, kæle kaniner, marsvin og fodre vores høns.

Vi er et hus i konstant udvikling, og du vil være med til at fortsætte denne udvikling med alt det, du kommer med. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og børnemiljø og en stor tilfredshed hos forældrene. Vi er selvejende, hvilket betyder, at der ikke er langt fra ord til handling og alle er ofte med på ideerne.

Vi er et mangfoldigt hus med mange faglige kompetencer og ansatte af begge køn. Dette giver børnene alsidige og spændende aktiviteter og udvikler vores faglige sparring. Her er højt til loftet og dermed rig mulighed for at præge egen praksis inden for det pædagogiske felt, dog stadig med fokus på en fælles faglig retning og vores naturprofil.

Vi kan tilbyde et hus med bl.a. dyr, udeværksted, to legepladser, bål, 4 el-cykler, skovuger og fantastiske børn og gode kollegaer.

Du skal kunne arbejde i hele vores åbningstid, som er fra 6-17. Ansøgningsfristen er fredag d. 17/2.
Søg jobbet via knappen ”Ansøg”.

Yderligere informationer om Fuglevænget kan findes på www.fuglevænget.dk. Vi tilbyder selvfølgelig en rundvisning, hvis der er behov for at se huset, inden man søger. Kontakt Rikke på 2042 4913 og læg gerne en besked, hvis den ikke bliver taget.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?