LDD >> # Kurser og temadage >> Praksisnær Ledelse – et uddannelsesforløb, efteråret 2021

Praksisnær Ledelse – et uddannelsesforløb, efteråret 2021

Klik på linket herefter for at hente brochuren om [ Praksisnær Ledelse – et uddannelsesforløb ]

Kære ledere og souschefer.

Hermed et enestående tilbud om:

Praksisnær Ledelse – et uddannelsesforløb

Igennem de seneste år har lederrollen og lederopgaven ændret sig og stiller således i dag større krav til lederen og dennes kompetencer.

LDD har igen i efteråret 2021 været så heldige at kunne indgå et samarbejde med Komponent og vil derigennem kunne tilbyde et lederuddannelsesforløb med fokus på Praksisnær Ledelse særligt tilpasset institutioner i LDD.

Forløbet er sammensat med fokus på at kunne give lederen nogle relevante og nødvendige ”værktøjer” i forhold til de mange udfordringer samarbejdet med forældre, bestyrelse, medarbejdere m.fl. kan give i en travl hverdag.
Forløbet er ligeledes tænkt som en mulighed for at kunne stille skarpt på ledelse samt give mulighed for at kunne netværke med andre ledere af selvejende og/eller private institutioner.

Uddannelsesforløbet vil være for både ledere og souschefer og blive tilbudt i Odense (med opstart den 8. og 9. september 2021).

Nærmere information vil kunne læses i vedhæftede folder og ses på LDD´s hjemmeside.

Tilmelding skal ske til Komponent på følgende link : https://uddannelse.cok.dk/tilmelding.aspx?id=32135&sitepath=kommunom

Deadline for tilmelding er den 17. august 2021.

Undervisere er Bent Suhr fra tidl. COK/Komponent, nu Genklang og kontaktperson i LDD vil være Charlotte Henriksen, Faglig Konsulent – Pædagogik, Ledelse og Samarbejde

N.B. Prisen er et særligt tilbud til LDD´s institutioner.

Udskriv siden
Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?